„Kruháč" na Moldavskej a Alejovej je čiastočne uzavretý

KOŠICE – Z dôvodu opravy poruchy na vodovodnom potrubí je od dnes (soboty 15. 7.) uzavretý jeden jazdný pruh na kruhovom objazde na križovatke ulíc Moldavská a Alejová.

Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach na sociálnej sieti. Na danom úseku bude Východoslovenská vodárenská spoločnosť a.s. realizovať havarijnú opravu podzemného vodohospodárskeho zariadenia.

Časť kruhového objazdu bude uzavretá. FOTO: Mesto Košice

„Uzávierka bude vyznačená prenosným zvislým a vodorovným dopravným značením a dopravným zariadením. Preto prosíme vodičov, aby v danom úseku zvýšili opatrnosť a rešpektovali dočasné dopravné značenie,“ uviedlo mesto na svojom profile na sociálnej sieti.

Predpokladaný termín ukončenia prác je v piatok, 21. júla 2023. Zmeny v doprave budú vyznačené dočasným dopravným značením.
(KR PZ KE)


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok