Superlacný obchod Action už túto sobotu otvára ďalšiu pobočku

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Action! Tento lacný obchod poteší hlavne obyvateľov východného Slovenska, tentoraz v Spišskej Novej Vsi. Ide o druhú predajňu v Košickom kraji. Obyvatelia mesta a možní potencionálni zákazníci sa tak už túto sobotu (22. 7.) môžu tešiť na kopec lacných produktov.

action_vanzaghello_007_web Ilustračné foto. Foto: action.com

Lacný reťazec Action je najrýchlejšie rastúcim nepotravinovým diskontom v Európe. Ponúkajú produkty každodennej potreby za mimoriadne nízke ceny. V ponuke majú viac ako 6 000 produktov, z ktorých 1 500 najpredávanejších je pod 1 euro.

Foto: action.com

„Na Slovensku expandujeme rýchlym tempom a máme ambíciu predstaviť náš unikátny model čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Predajne Action sa tešia veľkej obľube, a preto sme radi, že do Spišskej Novej Vsi môžeme priniesť okrem nových pracovných príležitostí aj širokú ponuku výrobkov za tie najnižšie ceny,“ vyhlásil Sławomir Nitek, regionálny riaditeľ Actionu pre Poľsko, Českú republiku, Slovensko a Rakúsko.

Prvá predajňa tohto reťazca bola na Slovensku otvorená 2. marca 2023 v Bratislave. Jedná sa už o ôsmu predajňu a tým to vôbec nekončí.