V ktorých lokalitách budú Košičania od dnes bez teplej vody?

KOŠICE – Spoločnosť MH Teplárenský holding a.s., závod Košice informuje na svojom webe, že v tomto roku nebude realizovať celosystémovú odstávku tepla.

Bez názvu-1

Avšak z dôvodu plánovanej údržby na horúcovodnom systéme 27. etapy SCZT Košice bude v termíne od dnes, 26. 7. 2023, 00:01 do zajtra 27. 7. 2023, 24:00 prerušená dodávka tepla v lokalite ulíc Popradská, Bardejovská, Michalovská, Trebišovská a Rožňavská.

Spoločnosť zároveň informuje, o tom, že z dôvodu plánovanej údržby na horúcovodnom systéme 5. etapy SCZT Košice bude v termíne od utorka 1. 8. 2023, 00:01 do piatku 4. 8. 2023, 24:00 prerušená dodávka tepla v lokalite ulíc Toryská, Orgovánová, Pražská, Muškátová, Šafárikova, Nešporova, Kežmarská, Uherova, Popradská, Narcisová, Trieda SNP, Bernolákova, Tri hôrky, Idanská a Moldavská.

Vyššie uvedenú dobu prerušenia dodávky tepla sa MH Teplárenský holding a.s., závod Košice bude snažiť v maximálnej možnej miere skrátiť. Dodávka tepla bude obnovená okamžite po ukončení plánovaných prác a o obnovení dodávky tepla budú zákazníci informovaní.

(MH Teplárenský holding a.s., závod Košice)


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok