AKTUÁLNE V Sečovciach zrazilo auto malého chlapca

SEČOVCE – Podľa informácií, ktoré ako prvý priniesol portál regiony.zoznam.sk, osobné auto zrazilo v Sečovciach malého chlapca! Záchranné služby ho aktuálne ošetrujú.

Vo štvrtok (3. 8.) okolo obeda sa na ulici Dargovských hrdinov v Sečovciach (okres Trebišov) odohrala vážna udalosť, ktorú aktuálne sprevádza zásah záchranných zložiek. Dôvodom je náraz auta do chodca, podľa očitých svedkov ide o mladého chlapca. Na miesto nehody prakticky okamžite dorazila sanitka.

Nehoda sa stala na ceste, ktorá nie je vybavená prechodom pre chodcov. Miestni obyvatelia upozorňujú, že na tomto mieste deti často riskujú a prechádzajú cez cestu mimo určených miest. Vyzývajú vodičov, aby boli na tomto úseku cesty obzvlášť opatrní. Bližšími informáciami o zdravotnom stave chlapca aktuálne nedisponujeme.

V tejto súvislosti chceme dodať, že je dôležité, aby všetci, a to najmä deti, prechádzali cez cestu výhradne na určených prechodoch pre chodcov. Bezpečnosť na cestách je na prvom mieste a prechádzanie cesty mimo určených miest môže mať vážne dôsledky, ako to ilustruje aj táto tragická nehoda. Všetci musíme byť zodpovední a dbať na vlastnú bezpečnosť, ako aj bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky.


Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac

ECB vo štvrtok znížila úrokové sadzby. V tomto roku to nemusí byť poslednýkrát. Rozhodnutie Európskej centrálnej banky znížiť úrokové sadzby o 25 bázických bodov bolo podľa prezidentky ECB Christine Lagardovej „jednomyseľné“.

prečítať viac

Výška hrubej minimálnej mzdy v budúcom roku je už známa. Oproti roku 2024 poskočí o 66 eur. Pre tých, ktorí ju zarábajú, by malo ísť o dobrú správu. Môže v tom však byť háčik.

prečítať viac

Dôležitý motor slovenského ekonomického rastu je vraj ohrozený. Peniaze z európskych fondov majú mamutí podiel na slovenských verejných investíciách.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac