Agresor a špekulant sa policajtov zľakol a priznal sa ku všetkému

KOŠICE – Na podnet pracovníčok neziskovej organizácie Naše slniečka, venujúcej sa sociálnoprávnej ochrane detí, sociálnej kuratele a projektom na priblíženie neaktívnych osôb k trhu práce, vyslala Mestská polícia v prvý augustový deň svoju hliadku do nelegálnej osady pri Nižných Kapustníkoch.

365437771_306623175263640_3011838757709516168_n Ilustračná foto Mestská polícia Košice FB

Pri preverovaní veci policajti zistili, že zverenkyňa tejto organizácie má viditeľný hematóm v oblasti ľavého oka a ďalšie hematómy a škrabance na pravej ruke. Matke troch detí mal tieto zranenia spôsobiť jej priateľ kopaním, keď ležala v posteli.

Agresor, ktorý svoju mužskú silu „hrdinsky“ demonštroval na fyzicky slabšej žene, má však toho na rováši oveľa viac. Pred obydlím totiž hliadka objavila dve rozobraté batérie z bicyklov a v blízkom zelenom poraste našla tri rozobraté bicykle a jednu rozobratú kolobežku súkromnej spoločnosti. Jedno z kolies z bicyklov bolo pripevnené na ručnom vozíku, ktorý mal využívať priateľ napadnutej ženy. Ten sa po príchode na miesto priznal k napadnutiu ženy aj k privezeniu a rozobratiu bicyklov a kolobežky.



Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví a trestného činu poškodzovania cudzej veci mestskí policajti prípad na mieste odovzdali hliadke Policajného zboru na ďalšie riešenie.

(Mestská polícia Košice)


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok