Košičanom pokus o nádych v Trnave nevyšiel

KOŠICE – V dohrávke tretieho kola Niké ligy prevalcoval trnavský Spartak košického nováčika 3 : 0 (1 : 0). Domáci počas minulého týždňa pohoreli v Európskej konferenčnej lige v bulharskom Razgrade 0 : 4 a v nedeľu remizovali s Ružomberkom 2 : 2.

V trnavskom drese sa rozstrieľal Ďuriš. Foto: FB Spartak Trnava

V piatej minúte si Bainović posunul loptu na stred. Aj s tečom sa jej zmocnil Ďuriš a využil zaváhanie brankára Putnockého – 1 : 0. V 20. minúte pozornosť Vantrubu preveril Fabiš. V 23. minúte sa skúmala pravdepodobne ruka v košickej šestnástke. Penalta sa nekopala. V 45. minúte Štefánik pekne našiel Ďuriša a ten zoči-voči brankárovi Putnockému nezaváhal.

Nanešťastie pre Trnavu hlavný rozhodca zdvihol ruku a signalizoval ofsajd; gól tak neplatil. V 40. minúte Liener presne prihral z pravého krídla. Sagna pred odkrytou bránkou iba tesne nedosiahol na loptu. V polčase schádzali tímy za jednogólového vedenia Spartaka. V 57. minúte sa Procházka pokúsil prelobovať Putnockého. Gólman nováčika zasiahol v poslednej chvíli a vyrazil na rohový kop.

V 66. minúte po vyšachovaní košickej zálohy na ľavom krídle dostal príliš veľa priestoru striedajúci Azango. Jeho center dopadol na kopačky Štefánika, ktorý to z prvej poslal do siete – 2 : 0. V 77. minúte košická obrana urobila chybu v rozohrávke. Medzi protihráčmi vystihol loptu Azango, prešprintoval cez zvyšných obrancov a prepálil Putnockého – 3 : 0. Spartak Trnava vzal všetky body Košiciam po výsledku 3 : 0.

(onlajny.eu)