FOTO: Dcéra šikanovala spolužiačku, matka jej pripravila špeciálny trest

Mnohí rodičia majú starosť o to, aby ich dieťa nebolo šikanované. Amanda Mitchell z kanadskej provincie Newfoundland však zistila presný opak. Jej vlastná dcéra Hannah podľa učiteľa šikanovala a urážala svoju kamarátku. Amanda sa situáciu rozhodla riešiť svojským, až okázalým spôsobom.

daughter-bullying-detention-amanda-mitchell-10 Dcérina izba sa zo dňa na deň zmenila na väzenskú celu. Foto: Facebook

„Myslím, že hlavným problémom dnešnej generácie sú nedostatočne prísne tresty,“ uviedla Amanda na svojom Facebooku. Pre svoju dcéru si preto pripravila jeden veľmi nezvyčajný trest.

Izbu svojej dcéry kompletne vypratala a zbavila nábytku. V miestnosti tak ostala iba posteľ a niekoľko kusov oblečenia. „Vitaj v Maminom centre pre mladistvých delikventov maličká,“ napísala vo svojom statuse. Dcéra bude taktiež musieť nosiť rovnaký outfit po celý týždeň, pričom Amanda ho údajne každý večer vyperie. Trest spustil vlnu reakcií, od pobavených až po znechutených.

Dcéra tak dočasne prišla nie len o nábytok, ale aj o veľkú časť svojho šatstva. Foto: Facebook

„Zahanbovať vlastné dieťa na sociálnych sieťach ničomu nepomôže,“ vyjadrila sa jedna žena v komentároch. „Myslím si, že nútiť dieťa nosiť každý deň to isté je až príliš kruté. Čo ak bude kvôli tomu šikanovaná?“ prispela do komentárovej sekcie ďalšia užívateľka sociálnych sietí Brittany. Ozvali sa však aj ľudia, ktorí trest považujú za adekvátny. „Najprv je zlá bitka a teraz aj toto? Ako si ľudia predstavujú výchovu dieťaťa?“ napísala pobúrená Ashlyne.

„Nemyslím si, že je to kruté,“ reagovala Amanda na komentáre ľudí. „Ak moja dcéra vyrastie a poruší zákon, ocitne sa vo väzení. To pre svoje deti nechcem. Nesúhlasím s tým, aby sme deti iba chválili a netrestali zlé chovanie,“ dodala. Ako čerešničku na torte musí Hannah každý deň napísať 50 riadkov nasledujúcich viet: nebudem klamať, budem ku všetkým milá a budem sa v škole slušne správať, som zodpovedná za svoje vlastné činy.


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok