V kauze čurillovcov zakročil Žilinka. A úplne inak, ako to pochopili médiá

Progresívne médiá opäť ukázali, že žijú vo virtuálnej realite. Áno, generálny prokurátor vstúpil do vojny v polícii a do trestného stíhania čurillovcov. No celkom inak, ako o tom informovala väčšina médií.

Ústavnoprávny výbor NR SR má rieši aktuálnu situáciu na Generálnej prokuratúre SR Maroš Žilinka. Foto: Martin Baumann/TASR

Bitka v polícii prerástla do novej a mimoriadne divokej fázy krátko po voľbách. Ochrancovia čurillovcov podnikli sériu zvláštnych „bezpečnostných opatrení“. Tak, aby to stihli ešte pred výmenami vo vedení polície.

Najskôr vyšetrovateľovi inšpekcie vzali dokumenty k odpočúvaniu čurillovcov. Potom Lipšicova špeciálna prokuratúra udelila Čurillovi a ďalším „svojim ľuďom“ v polícii postavenie chráneného oznamovateľa.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.