Pre nedočkavých: Na Starom pľaci budú vianočné trhy už túto sobotu. Zaspieva aj Braňo Mojsej

Pre "nedočkavých" Vianočné trhy na Starom pľaci už túto sobotu. Foto: MČ Staré mesto Pre nedočkavých: vianočné trhy na Starom pľaci už túto sobotu. Foto: MČ Staré mesto

KOŠICE – Už sa neviete vianočných trhov a adventnej atmosféry dočkať? Vaše očakávania naplnia Staromestské vianočné trhy, ktoré štartujú už túto sobotu 25. novembra na Starom pľaci.

Dominikánske námestie sa až do Štedrého večera premení na vianočný ostrov pohody a čarovnej výzdoby, kde si môžete každý deň dopriať gurmánske špeciality, výborný punč, varené vínko a stretnúť sa s priateľmi v komornej atmosfére. Zaujímavý program je naplánovaný už na prvý deň, 25. november. O 10. hod. dotvoria atmosféru skvelý saxofonista Gapa, Braňo Mojsej Band i Usmievanka.

V sobotu budú trhy otvorené od 9.30 do 22. hod. Ostatné dni sú Staromestské vianočné trhy otvorené vždy od 15. do 22. hod. Starý pľac funguje naďalej ako doteraz. Môžete si zájsť nakúpiť zeleninu i ovocie, med a výrobky z neho, domáce výrobky, farmárske produkty alebo originálne ikebany na vianočný stôl.




Ďalšie články
Frakcia Patrioti pre Európu naberá na realite aj sile. Koľko by mohla mať europoslancov?

Frakcia Patrioti pre Európu naberá na realite aj sile. Koľko by mohla mať europoslancov?

Novovznikajúca frakcia Európskeho parlamentu Patrioti pre Európu, ktorej vznik pôvodne ohlásili maďarský premiér Viktor Orbán a český expremiér Andrej Babiš, by už mala mať dostatočný počet členov, aby mohla oficiálne vzniknúť. Najnovším prírastkom majú byť národno-konzervatívne zoskupenia z viacerých západoeurópskych krajín. Kostru novej politickej aliancie tvoria od minulej...