Štandard má špeciálnu ponuku pre učiteľov, študentov a firmy

22IMG_6987 Štandard. Foto: archív

Máme pre vás pripravený balíček s viacerými predplatnými na mieru vašej firmy a 50-percentné zľavy pre všetkých študentov a učiteľov. Stačí vyplniť dva riadky.

Blíži sa deň učiteľov, ústne maturity či prijímačky. Štandard si to chce uctiť. Akosi ľahko sme zabudli, že kľúčom k vzdelaniu nie sú všetky tie dotované tablety, novšie technológie ani vzory prekladané zo zahraničia. Kľúčom je učiteľ. Jeho autorita, jeho vzdelanie a vystupovanie formujú triedu. Niet väčšie ocenenie učiteľa ako úspešný žiak a študent.

Je to jednoduchá a priama úmera: Ak chceme byť priemyselnou krajinou, nebude to možné bez matematiky na maturitách. A ak chceme byť zrelou a suverénnou spoločnosťou, nepôjde to bez nárokov na to, čo čítame a ako rozmýšľame.

Kľúčový je vždy človek. Uvedomujeme si to a preto prichádzame s mimoriadnou ponukou. 

Ak ste učiteľka alebo učiteľ, v materskej, základnej či strednej škole, a samozrejme aj na univerzite, ponúkame vám predplatné Štandardu za polovicu.

Stačí, ak vyplníte údaje na tomto linku, email a číslo učiteľskej kartičky, my vám radi poskytneme zľavu.

Rovnakú ponuku máme pre žiakov a študentov. Stačí nám vaše číslo ISIC karty a získate Štandard za polovicu, to znamená, že všetky články budete mať otvorené iba za 99 centov týždenne.

Ak budete spokojní, potešíte nás tým, že o tom poviete svojim kolegom a konškolákom. Dobré správy treba šíriť.

Špeciálnu ponuku máme aj pre podnikateľov a všetkých zamestnávateľov.

V minulosti sa nám ozvalo niekoľko spoločností, niektoré médiá, ale aj politické strany, ktoré si kupovali viac vstupov pre svojich zamestnancov či členov. Vychádzame dopytu v ústrety a ponúkame špeciálne balíčky, ktoré si môžu zakúpiť zamestnávatelia pre 5 a viac vstupov. Horný limit na počet predplatných nie je, v jednom prípade ich už bolo súčasťou balíčka niekoľko stoviek nových predplatiteľov. Je to jednoduchšie, ako si myslíte, adresné a zároveň lacnejšie. 

Stačí, ak vyplníte tieto dva riadky (email a odhadovaný počet predplatných), my vám pripravíme zľavu na mieru. Všetko vyriešime k vašej spokojnosti.

Štandard rastie, podľa IAB monitora sme už teraz číslo 5 na slovenskom trhu medzi médiami so spravodajským obsahom, ak sa počíta iba spravodajský obsah, aký tvoríme aj my. Ak dáme bokom dve bulvárne médiá, medzi spravodajskými webmi sme už číslo 3. Pridajte sa a budeme spolu ešte silnejší.


Ďalšie články