Štandard sa stal členom Asociácie tlačených a digitálnych médií

IMG_6986 Štandard. Foto: archív

Denník Štandard sa stal najnovším členom Asociácie tlačených a digitálnych médií. O prijatí Štandardu rozhodlo predstavenstvo združenia na svojom zasadnutí 19. marca. 

Asociácia tlačených a digitálnych médií je občianske združenie fyzických a právnických osôb, ktoré na území Slovenskej republiky vydávajú a distribuujú periodickú tlač a poskytujú jej obsah na všetkých mediálnych platformách.

Členmi sú najväčšie slovenské mediálne domy ako News and Media Holding, Petit Press, Mafra Slovakia, FPD Media, Zoznam, Ringier Slovakia Media, N Press, Our Media SR, Jaga Group, Šport Press, Startitup, Star production, Refresher Media, Sportmedia, Orbis In, Media St, Postoj Media, Mediaprint-Kapa Pressegrosso a od marca aj Štandard. 

Asociácia tlačených a digitálnych médií od svojho vzniku v roku 1991 podporuje zavádzanie princípov etickej samoregulácie v novinárskej práci. Vstupom do asociácie sa Štandard prihlásil k Etickému kódexu novinára.

Združenie je spoluzakladateľom Asociácie na ochranu novinárskej etiky, ktorej výkonným orgánom je Tlačovo-digitálna rada Slovenskej republiky. 


Ďalšie články