Grilovanie Antonyho Fauciho. Ako vlády vysvetlia tri milióny nadúmrtí?

Bývalý hlavný lekársky poradca prezidenta Joea Bidena a iniciátor drakonických postupov proti covidu a demokracii Anthony Fauci vypovedal pred republikánskym panelom Snemovne reprezentantov, ktorý už pätnásty mesiac vyšetruje pôvod nákazy a vládne opatrenia. Vyšetrovanie sa síce preťahuje, ale načasovanie lepšie vyjsť nemohlo.

Fauci (2021) - filmstill Christine Gradyová a Anthony Fauci. Foto: Profimedia.sk

Takmer súbežne totiž uzrela svetlo božie ďalšia štúdia spochybňujúca efektivitu a bezpečnosť bezpečných a efektívnych covidových injekcií, ktoré Fauci toľko pretláčal.

Holandskí výskumníci zo Slobodnej univerzity v Amsterdame sa zamerali na nadúmrtia, ktoré od covidu bok po boku s podpôrodnosťou prepisujú normál. Z analýzy dát zo štyridsiatich siedmich („kultúrne“) západných krajín vychádza, že od začiatku roku 2020 do konca roku 2022 došlo k viac ako trom miliónom nadúmrtí, pričom fatálny trend pokračuje napriek tomu, že covid už nie je.

Holanďania na základe „bezprecedentných čísel“ vyzývajú vlády, aby sa konečne začali zaoberať príčinami vrátane možného poškodenia vakcínami, pretože ak počas zdravotnej krízy údajne záležalo na každom jednom živote, mali by azda rovnaké pravidlá platiť aj teraz.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými  Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami