Michal David: Každá doba a režim prinášajú svoje za aj proti

Hitmaker Michal David je známy predovšetkým ako spevák a skladateľ. Občas si povie aj svoj názor, čo niektorých zvykne pobúriť.

930wA1042 kopie Hudobník Michal David stále niečo tvorí. Foto: Kateřina Nováková

Kde vystupuje Michal David, tam to žije. Či už ide o jeho vlastný koncert, alebo festival, je stále vyhľadávaný a populárny u viacerých generácií nielen v Česku, ale aj na Slovensku. Obecenstvo si vždy žiada známe hity ako Chtěl bych žít tak, jak se má, Nenapovídej, Non stop, Každý mi tě, lásko, závidí, Pár přátel, okrem nich však neustále tvorí niečo nové.

Dôkazom je dokončený singel Je mi líp, ktorý bude súčasťou nového albumu Život je náš. Úspešne schudol 19 kíl, a tak sa mu zrejme ľahšie bude pripravovať ďalší muzikál Coco Chanel. Nielen o tieto nové skutočnosti sa podelil v rozhovore pre Štandard.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.