Francúzsky LGBT aktivista znásilňoval a mučil 4-ročné postihnuté dievčatko

Organizátor dúhových Pride pochodov na západe Francúzska sa priznal k zneužívaniu 4-ročného dievčatka s ťažkým mentálnym postihnutím, ktoré mal v pestúnskej starostlivosti.

Pierre-Alain Cottineau. Zdroj: Facebook

LGBT aktivista obvinený zo sexuálneho mučenia dievčatka, ktoré mal v pestúnskej starostlivosti, bol v čase páchania tohto činu členom radikálne ľavicovej strany Nepoddajné Francúzsko (LFI). Podľa denníka Le Figaro kandidoval Pierre-Alain Cottineau za Mélenchonovu stranu v regionálnych voľbách v roku 2021. Keď sa strana dozvedela o jeho obvineniach, Cottineauovi zrušila členstvo.

Tridsiatnik Cottineau bol známy svojimi LGBT aktivitami v regióne západofrancúzskeho mesta Nantes. Od roku 2022 organizoval dúhový pochod v mestečku Ancenis, ktoré má iba 11-tisíc obyvateľov.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.