Prihlásenie do účtu!
Boli ste úspešne prihlásený do Vášho účtu.

Západ si začína všímať, že fašistov a extrémistov je na Ukrajine čoraz viac

Ukrajinskí extrémisti boli prekážkou mieru v roku 2014, aj v roku 2019, aj v roku 2022. Bolo to však tabu. Dnes sa zo západných médií a od Zelenského poslanca dozvedáme, že sú prekážkou i dnes.

Fighter from the Azov brigade demanding the release of all captured Mariupol defenders after being in captivity for two Žena žiadajúca prepustenie bojovníkov z pluku Azov 25. augusta 2024. Foto: ČTK / imago stock&people / Andreas Stroh

Vo svojom írskom cestopise spred mesiaca som spomínal zavraždenie írskeho predsedu vlády Michaela Collinsa počas írskej občianskej vojny pred sto rokmi. Radikáli ho zabili preto, lebo podľa nich zmluva s Britmi o írskej nezávislosti obsahovala neprijateľné írske ústupky. Napríklad Severné Írsko ostalo Británii. A Collins bol v delegácii, ktorá zmluvu dojednala.

článku som sa pýtal, či pred podobným problémom a hrozbou nebude stáť ukrajinský prezident Zelenskyj, keď bude naozaj chcieť rokovať o mieri a bude stáť pred otázkou, čo s Rusmi obsadeným územím, ktorého dobytie jednoducho nie je v ukrajinských silách.  


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.