Štandard spúšťa nový newsletter

Štandard predstavuje inovatívnu podobu newsletterov pre našich čitateľov. Chceli by sme vám periodicky priblížiť ponuku nášho najzaujímavejšieho obsahu a zároveň by sme radi privítali nových predplatiteľov.

Zdroj: Štandard Zdroj: Štandard

Štandard chce svoj obsah dostať ešte bližšie k svojim čitateľom. Už dlhšie sme pracovali na nových formách newsletterov. Naším cieľom bolo pripraviť to najlepšie z obsahovej aj vizuálnej stránky. S rastúcou čitateľskou základňou, ktorá už presiahla 50-tisíc záujemcov o newsletter, je tento krok pre nás prirodzený. Chceme budovať vzťah s naším publikom a prinášať mu hodnotný obsah aj do e-mailu. 

Naše newslettery vám budú pravidelne na dennej a týždennej báze doručované do e-mailových schránok. Pripravili sme pre vás viacero typov newsletterov, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Prvým a základným newsletterom, ktorý by vám nemal uniknúť, je Ranné espresso. Každý deň vám prinesie stručný prehľad najdôležitejších udalostí z predchádzajúceho dňa.

Newsletter, ktorý funguje už dlhšie, je newsletter obsahujúci video komentáre. Prihlásiť sa naň môžete na našej hlavnej stránke pri video komentároch, stačí kliknúť na tlačidlo „Odoberať“. 

Pre čitateľov sme si na každý deň pripravili aj špeciálne obsahové newslettery na témy, ktoré zaujímajú našich čitateľov, ako napríklad newsletter Na fronte o vojnovom dianí, novinky zo sveta realít, kryptomien či finančných trhov alebo newsletter Za hranicou zdravého rozumu, v ktorom sa venujeme bizarnostiam, ktoré vychádzajú z novodobých ideológií. 

Každý piatok do e-mailových schránok zašleme aj newsletter 7 dní v kocke Daga Daniša a v nedeľu si pár myšlienok pre vás striedavo pripravia jednotliví redaktori zo Štandardu. 

Ďakujeme, že stojíte pri nás, a my sa vám za to môžeme odvďačiť ešte lepším obsahom.


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok