Vážna dopravná nehoda: Medzi Štósom a Medzevom sa zrazili dve autá

KOŠICE – V piatok popoludní došlo medzi Štósom a Medzevom k dopravnej nehode.

MIMORIADNA SPRÁVA – kópia - 3

Ako informuje Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Košiciach, 20-ročný šofér Škody Superb idúci v smere od obce Štós na mesto Medzev sa podľa doterajších zistení pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke.

Po prejdení ľavotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde ľavou prednou časťou svojho auta narazil do ľavej prednej časti Mitsubishi Pajero, ktoré v smere na obec Štós v tom čase šoféroval 36-ročný vodič. Vodič Mitsubishi už aj napriek snahe zrážke nedokázal zabrániť a po náraze sa jeho vozidlo odrazilo mimo vozovky do lesného porastu, Škoda Superb ostala otočená proti smeru svojej jazdy.

Podľa predbežnej lekárskej správy sa obaja vodiči vozidiel zranili iba ľahko a zranenia si predbežne vyžiadajú 7-dňovú dobu liečenia a práceneschopnosti.

(KR PZ v Košiciach)


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok