Kollár má ďalší problém s milenkou. Dvakrát ju vraj prinútil ísť na potrat. Reaguje Krajniak

Borisa Kollára dobieha ďalší problém s expartnerkou. Dcéra mafiánskeho bosa nitrianskeho podsvetia Ema Ferusová tvrdí, že ju dvakrát poslal na potrat. Milan Krajniak to považuje za antikampaň proti strane Sme rodina.

Ferusová Ema Ferusová. Reprofoto: Youtube

Influencerka Ema Ferusová, dcéra niekdajšieho bosa nitrianskeho podsvetia Ľuboša Ferusa, poslala viacerým redakciám a všetkým poslancom koncom augusta USB kľúč s výpoveďou o svojom vzťahu s predsedom parlamentu Borisom Kollárom (Sme rodina).

Politika v ňom anonymne obviňuje, že ju dvakrát donútil ísť na interrupciu po tom, čo s ním otehotnela. To sa u nás považuje za trestný čin. Dokazovať to má snímka obrazovky s bankovou transakciou, že Kollár za interrupcie zaplatil.

V sprievodnom liste influencerka píše, že jej cieľom je zabezpečiť, aby Sme rodina neuspela vo voľbách. „Som presvedčená, že človek ako on nepatrí nielen do parlamentu, do politiky, ale nepatrí ani medzi ľudí.“

Keďže na jej pôvodné informácie nikto nereagoval, v nedeľu 3. septembra zverejnil youtube profil „Pimpinocka“ ďalšie video, v ktorom už priamo vystupuje a hovorí Ema Ferusová a jej otec.

„Všetci poslanci sa tvária, akoby nič nedostali a nevadí im, že predsedom Národnej rady je chorý človek. Médiá sa zatvárili tak isto, žiadna reakcia, akoby sa nič nedialo. Za druhé sa však začali diať zvláštne veci. Boris Kollár si začal pripravovať obranu. Namiesto toho, aby sa chlapsky priznal, že mi zničil život a prinútil ma zabiť moje dve deti, tak on a jeho poskokovia začali obťažovať môjho bývalého priateľa a jeho mamu. Prečo? Chceli od nich, aby tvrdili, že za obe moje tehotenstvá je zodpovedný môj ex,“ hovorí mladá žena vo videu a dodáva, že na Kollára podá trestné oznámenie a dúfa, že sa mu nepodarí ovplyvniť svedkov.

S Kollárom sa vraj začala stretávať na začiatku roka 2021, stretávali sa v parlamente a uňho doma. Po troch mesiacoch jej údajne napísal, že takýto vzťah nemá zmysel, ak spolu nezačnú spávať. Prenajal jej byt v bratislavskom Starom Meste a prinútil ju vysadiť antikoncepciu. Začiatkom roka 2022 otehotnela.

Kollár ju vraj nútil ísť na potrat, lebo v tom čase čakala druhé dieťa jeho partnerka Barbora Richterová, ktorá posledné mesiace predsedu NR SR obviňuje, že sa nestará o ich spoločné deti a dal ju sledovať SIS. Na umelý potrat vraj Ferusová išla do Levíc 29. apríla 2022.

Kollár jej potom podľa jej slov sľúbil, že si spravia druhé dieťa, a preto opäť prestala brať antikoncepciu a opäť otehotnela. Predseda parlamentu ju vraj dokázal „tak psychicky vydierať a zničiť“, že s umelým potratom opäť súhlasila. To jej malo na začiatku tohto roku spôsobiť ťažké psychické problémy ústiace do myšlienok na samovraždu.

„Už si priznaj chybu Boris, priznaj si, že si netvor. Priznaj si to, že si najhorší človek na tejto planéte. Či už v politike ostaneš alebo nie, ty sám by si mal odísť, aspoň minimálne z hnutia Sme rodina,“ vyzvala Kollára v závere Ferusová.

Ľuboš Ferus dodáva, že ho päť mesiacov odpočúva SIS. Jeho dcéra sa vraj teraz stiahne, lebo sa potrebuje dať psychicky aj fyzicky do poriadku, ale on začne na Kollára zverejňovať „také nechutné informácie“, až sa mu o nich ťažko rozpráva.

Kollár podal trestné oznámenie už vopred

Sme rodina ani samotný Boris Kollár na novinárske otázky k Ferusovej videu neodpovedali.

Boris Kollár už 9. augusta podal trestné oznámenie na Zoroslava Kollára aj Tomáša Rajeckého v súvislosti s vedením antikampane.

„Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40-tisíc eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej strane,“ povedal Kollár. Antikampaň a nepravdy sa mali podľa jeho slov šíriť aj cez kanál Kollárovej expartnerky.

Tou expartnerkou má byť práve Ferusová, priznáva to vo videu aj jej otec. Influencerka aj mafián sa vo videu priznávajú aj k tomu, že poznajú Zoroslava Kollára. Ferusová mu vraj predala dve brnenia, ktoré zdedila po babke a jeden obraz a z peňazí si vraj zaplatila advokátov, pretože sa snaží získať naspäť svoj dom.

Krajniak: Je to antikampaň

Poslanec Milan Krajniak (Sme rodina) v pondelkovej diskusii Denníka N povedal, že Ferusovej video je antikampaňou voči ich strane a je za tým podnikateľ Zoroslav Kollár. „Ja si myslím, že sa dajú nájsť väzby Zoroslava Kollára,“ povedal.

Krajniak si myslí, že za Ferusom aj Zoroslavom Kollárom môže byť nejaká politická strana, ktorá so Sme rodina bojuje o voličské hlasy. Presnú stranu nechcel menovať, je to však podľa neho taká, s ktorou sa prekrývajú po voličskej stránke.

Krajniak si nemyslí, že Borisa Kollára dobieha jeho bývalé spojenie s mafiánskym podsvetím. „Práve naopak, snaží sa ho zlikvidovať rovnako ako Marián Kočner a ďalší v minulosti,“ tvrdí politik.