Exmilenka Ferusová ukázala doklady o potratoch. Boris Kollár zverejní dôkazy, že jej za video zaplatil Zoroslav Kollár

kollarocka Ema Ferusová a Boris Kollár. Foto: Instagram a Pavol Zachar

Ema Ferusová, ktorá pred pár dňami vo videu obvinila šéfa parlamentu Borisa Kollára z toho, že ju prinútil ísť dvakrát na potrat s jeho dieťaťom, prehovorila pre médiá. Šéf Sme rodina trvá na tom, že jej výpoveď je zinscenovaná a v piatok chce zverejniť zvukový záznam, na ktorom Ferusová priznáva, že jej Zoroslav Kollár poskytol 40-tisíc eur, ak zdiskredituje šéfa parlamentu.

Influencerka vystupujúca pod menom Pimpinocka prehovorila pre Startitup. Zopakovala, že so šéfom parlamentu Borisom Kollárom si písala od roku 2020. Stretávali sa údajne v reštaurácii Parlamentka a pol roka v luxusnom byte v Bratislave, ktorý jej sám platil a posielal pre ňu vládnu limuzínu.

Portálu ukázala aj krátke video, na ktorom počuť Kollárov hlas, majáky vládnej limuzíny a vidieť, ako ho údajne drží za ruku.

Načasovanie vlastnej výpovede nepovažuje za predvolebnú antikampaň. Rozhodla sa ho vraj zverejniť, lebo sa nemôže pozerať na Kollárovu pokryteckosť, keď sa fotí s vlastnými deťmi a hovorí, ako mu na nich záleží a pritom „vlastné deti posiela na smrť“. Ferusová ho totiž obviňuje, že ju psychickým nátlakom donútil ísť na dva umelé potraty s dieťaťom, ktoré s ním počala.

Pre Startitup dokonca uviedla, že pozná viacero žien, ktoré politik oplodnil a donútil ísť na umelý potrat. Hovorí, že na všetky svoje tvrdenia proti Kollárovi má dôkazy, ktoré poskytne polícii.

Lekárske správy o interrupciách

Boris Kollár nepopiera, že mal s Emou Ferusovou milenecký vzťah. Hovorí však, že influencerka na umelom potrate nebola, lebo o deti prišla spontánne v dôsledku zdravotných problémov.

Ferusová však ukázala Markíze dve lekárske správy o vykonaných potratoch. Prvý zákrok podstúpila podľa doložených dokumentov 29. apríla 2022 v Leviciach. Ďalší zas absolvovala 2. decembra 2022 pomocou interrupčnej tabletky vo Viedni. Ďalej tvrdí, že Kollár za oba zákroky zaplatil a ukázala aj dve transakcie z účtu s menom Boris Kollár, ktoré jej dotyčný poslal len pár dní po oboch potratoch.

Kollár navyše vyjadril pochybnosť, že deti boli jeho, lebo Ferusová podľa jeho slov v tom čase bývala s expartnerom a jeho mama ju sprevádzala na všetkých lekárskych vyšetreniach. Ferusová však tvrdí, že s ňou chodila len preto, že mali dobrý vzťah a v nemocnici mala kontakty a vďaka tomu ju rýchlejšie ošetrili.

Kollár: Celé si to vymýšľa, zverejním zvukový záznam

Predseda Sme Rodina tvrdí, že Ferusovej výpoveď je zinscenovaná. Obviňuje Zoroslava Kollára z toho, že je členom organizovanej skupiny, ktorá nahovára jeho expartnerky na to, aby mu pred predčasnými voľbami krivými výpoveďami znižovali volebné preferencie, a preto v tejto veci 9. augusta podal trestné oznámenie.

„Je jasné, že si to celé vymýšľa. Ja som sa dozvedel, že táto slečna dostane za to 40-tisíc eur od skupiny Zoro Kollár, Tomáš Rajecký. Od tejto kriminálnej skupiny, ktorá sa silou-mocou snaží zdiskreditovať hnutie Sme rodina a moju osobu pred voľbami. Podal som trestné oznámenie a mám na to aj dôkazy. Je to všetko výmysel, lož a pripravená diskreditácia. Úplne vymyslené, prekopírované od Barbory Richterovej [matka dvoch Kollárových synov, ktorá posledné mesiace predsedu parlamentu obviňuje, že sa nestará o ich spoločné deti a dal ju sledovať SIS],“ povedal Boris Kollár Markíze.

Kollár hovorí, že asi v máji mu influencerka odkázala, že ho niekto chce kompromitovať. „Zoro Kollár mi ponúkal 40-tisíc eur za to, aby som ťa kompromitovala,“ písala údajne Ferusová Borisovi Kollárovi. Tieto SMS správy vraj poskytol aj Generálnej prokuratúre SR.

Mladá žena však tvrdí, že túto správu písala jej kamarátka, s ktorou v tom čase bývala v byte a ktorá asi „paktovala“ so šéfom parlamentu. Má vraj SMS, v ktorej jej spolubývajúca píše, že sa jej dostala do mobilu.

Šéf Sme rodina však sľúbil, že v piatok zverejní aj videozáznam, na ktorom mu Ferusová priznáva, že jej Zoroslav Kollár ponúkol túto sumu, ak predsedu parlamentu zdiskredituje.

Aj Zoroslav Kollár označil niektoré Ferusovej výpovede za nepravdivé

Ferusová tvrdí, že tých 40-tisíc eur jej ponúkol Zoroslav Kollár cez kamarátku, ale peniaze nezobrala a podľa jej slov to nemal byť úplatok. „Všetci stále obraňujú len to, že je to protikampaň a riešia len tých 40-tisíc namiesto toho, aby sa začali zamýšľať nad tým, kto je skutočne Boris Kollár. Nie je to nič trestné, ale ja som žiadne peniaze nedostala,“ hovorí pre Startitup.

Priznáva však, že Zoroslavovi Kollárovi predala starožitnosti po babke – dve brnenia a obraz, lebo v tom čase potrebovala peniaze a aj to, že sa mu ozvala, keď nevládala splácať nájom a on jej pomohol.

Ďalej pre Markízu tvrdí, že Zoroslav Kollár jej cez kamarátku odkázal, že jej zabezpečí ochranku a právnika, ak sa svoju výpoveď rozhodne zverejniť. Pre Startitup však rozporuplne uviedla, že sama chcela Zoroslava Kollára požiadať o právnu ochranu, ale nakoniec to nechala tak.

Ten akúkoľvek právnu pomoc Ferusovej popiera. „Ja sa so žiadnou kamarátkou nepoznám. Netuším, o koho ide, takže je to celé hlúposť. Ema sa mi vyžalovala o tom, čo jej Boris urobil a pýtala sa ma, čo má spraviť, pretože niekde zaregistrovala, že ma Boris spája s aktivitami jeho bývalej partnerky Barbory Richterovej a chcela sa poradiť. Povedal som jej, že ak je to, čo vraví, pravda, tak nech to zverejní. Nikdy som jej žiadne peniaze nesľuboval ani nedal. S výnimkou kúpy zopár starožitností, ktoré predávala, pretože nemala z čoho žiť,“ uviedol Zoroslav Kollár pre televíziu Markíza.


Ďalšie články