Dajte si v piatok Puding s Chiki liki tu-a

KOŠICE – Prešovská alternatívna legenda Chiki liki tu-a sa vrátila do klubov. Počas svojho turné navštívi v piatok večer aj miesto, kde žije subkultúra – Collosseum.

1 Chiki liki tu-a

Chiki liki tu-a vyrazili po štyroch rokoch na klubové turné, ktoré sa začalo 5. októbra v Banskej Bystrici a skončí sa 28. októbra v domácom prešovskom klube Stromoradie. Skupina sa v novej zostave Martin Višňovský, Tomáš Višňovský a Raptor Koch predstaví v jedenástich mestách. Na niektorých koncertoch s nimi ako špeciálni hostia vystúpia Puding Pani Elvisovej, Karpatské Chrbáty, Edo Klena, B.D.H.S., Akustika a düBel z Budapešti.

Chiki liki tu-a fungujú na scéne 28 rokov, počas ktorých vydali 5 albumov a odohrali vyše 1 400 koncertov v 15 krajinách Európy. Nevynechali kluby v mestách, ako sú Paríž, Bordeaux, Londýn, Dublin, Belfast, Budapešť, Berlín, Drážďany, Skopje, Ľubľana, Praha, Varšava, Krakov, Bratislava, Viedeň a festivaly Sziget, Trutnov Open Air, Pohoda, Rock for People, Colours of Ostrava, Schengen fest, Taksirat či Grape.

FOTO : Adam Zvolenský (FB Chiki liki tu-a) a FB Puding pani Elvisovej