Volka privítali v Michalovciach nezabudnuteľným spôsobom

MICHALOVCE – Skutočné privítanie majstra! V takejto atmosfére vstupovali náš šprintér Ján Volko a jeho trénerka Naďa Bendová do priestorov Základnej školy na Komenského ulici v Michalovciach.

Halový majster Európy z Glasgowa 2019 Ján Volko a jeho trénerka Naďa Bendová navštívili školu v Michalovciach, ktorá sa zapojila do medzinárodného projektu, financovaného Višegrádskym fondom. Súčasťou projektu sú výmenné kempy mladých atlétov v Poľsku a na Slovensku. U našich severných susedov sa doňho zapojila družobná škola michalovskej ZŠ z Krakova.

Transparenty, detskí roztlieskavači a neutíchajúce skandovanie. Video: ZŠ J. A. Komenského 1, Michalovce

Pred mesiacom boli Michalovčania v Poľsku, teraz si Poliaci prišli zatrénovať na Zemplín. A to i za účasti nášho známeho atléta, ktorému sa v Michalovciach dostalo parádneho privítania.


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok