Famózny Martin Huba je s kontrabasom spojený desaťročia. A dokáže to i košickým divákom

KOŠICE – Nové Mestské divadlo, ktoré vzniklo v októbri tohto roku, prináša ďalšiu skvelú hru. Po úspešnej komédii Sex pre pokročilých sa tentoraz zoznámite s virtuozitou skvelého herca Martina Hubu. Svoje majstrovské herecké umenie predvedie v diele Kontrabas.

Hra, s ktorou Martin Huba na javisku Štúdia L+S strávil dvadsaťštyri rokov života. Po desaťročnej pauze sa vracia silnejší ako kedykoľvek predtým. Na javisku v Historickej radnici v pondelok 30. októbra o 19. hodine sa pred očami divákov odohrá herecký koncert človeka, ktorý si získa nielen javisko, ale aj divákov.

Človek, ktorý vás pustí do najtajnejších zákutí ľudskej duše. Spolu s ním prežijete večer plný napätia, pochybovania, jemného humoru a veľkých gest. Príbeh kontrabasistu, ktorý nikdy nebude udávať tón v orchestri. Ako väčšina z nás.

Do konca roka divadlo plánuje predstaviť tituly Štúdia L + S, zábavnú show, ale aj jeden výnimočný hudobný (vianočný) koncert.

Eva Mikulová

Foto: Mestské divadlo Košice


Ďalšie články
Frakcia Patrioti pre Európu naberá na realite aj sile. Koľko by mohla mať europoslancov?

Frakcia Patrioti pre Európu naberá na realite aj sile. Koľko by mohla mať europoslancov?

Novovznikajúca frakcia Európskeho parlamentu Patrioti pre Európu, ktorej vznik pôvodne ohlásili maďarský premiér Viktor Orbán a český expremiér Andrej Babiš, by už mala mať dostatočný počet členov, aby mohla oficiálne vzniknúť. Najnovším prírastkom majú byť národno-konzervatívne zoskupenia z viacerých západoeurópskych krajín. Kostru novej politickej aliancie tvoria od minulej...