Odstávka vody na košickom sídlisku ovplyvní viaceré ulice

KOŠICE – Počas utorka sa obyvatelia mestskej časti Sídlisko KVP museli pripraviť na dočasnú odstávku pitnej vody.

odstávka vody Ilustračné foto: unsplash.com

O odstávke informovala deň vopred mestská časť na sociálnej sieti, čo však vyvolalo vlnu kritiky od obyvateľov sídliska, keďže podľa slov občanov nie je ich povinnosťou sledovať takéto oznamy práve na sociálnej sieti.

Odstávka je avizovaná z dôvodu odstraňovania poruchy na vodovodnom potrubí a dotýka sa ulíc Janigova, Čordákova, Klimkovičova (od čísla 2 po číslo 40), Jasuschova, Zombova, Bauerova, Hemerkova, Starozagorská, Wuppertálska, Titogradská, Húskova, Vrchná, Na kope, Ku Bangortu, Ku hájovni, Pod Gruntom a Gorská. Odstávka je naplánovaná od 8.00 hod. a predpokladaný čas obnovenia dodávky vody je o 15.00 hod.

Aby boli obyvatelia postihnutých oblastí zabezpečení pitnou vodou, mesto zorganizovalo jej rozvoz vody. Tá bude premávať po jednotlivých uliciach a vyzývať obyvateľov na odber vody trúbením.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok