Nové letecké destinácie z Košíc. Objavte Zürich, Zadar, Dublin a ďalšie perly Európy

KOŠICE – Letisko v Košiciach otvára sezónu s novými a pútavými destináciami, čo predstavuje vzrušujúcu správu pre všetkých cestovateľov a dobrodruhov. S novým letovým poriadkom môžu cestujúci využiť priame lety do až ôsmich fascinujúcich miest.

nové letecké destinácie Dobrá správa pre Košičanov, ktorí radi cestujú a spoznávajú nové miesta. Ilustračné foto: pexels.com

Medzi najnovšie prírastky patria švajčiarska metropola Zürich, írsky Dublin a chorvátsky Zadar, ktoré otvárajú dvere k nezabudnuteľným dobrodružstvám a objavom.

Zürich: majestátna metropola s výhľadom na Alpy

Zürich, perla Švajčiarska, láka návštevníkov svojou majestátnou krásou a pôvabom. Ako sídlo mnohých medzinárodných spoločností, finančné centrum a bohatá kultúrna scéna Zürich ponúka nespočetné možnosti na objavovanie.

Prejdite sa po malebných uličkách historického centra, obdivujte impozantné kostoly, ako napríklad Grossmünster, alebo zrelaxujte pri brehu Zürišského jazera s výhľadom na alpské štíty.

Zaujímavý výlet na dosah ruky. Foto: pexels.com

Zadar: klenot Jadranu s príchuťou Stredomoria

Zadar, klenot chorvátskeho pobrežia, láka návštevníkov svojou jedinečnou atmosférou a pôvabom Stredomoria. Prejdite sa po historickom centre a obdivujte pamiatky ako Rímske fórum a mnohé kostoly a katedrály. Nezabudnite si užiť nezameniteľný západ slnka nad morským horizontom, ktorý v Zadare patrí k najkrajším na svete.

Jednoduchšie spojenie do obľúbeného dovolenkového raja. Foto: pexels.com

Dublin: kultúrna metropola s povestným írskym pohostením

Okrem týchto nových destinácií sa tiež obnovuje linka spoločnosti Ryanair do Dublinu, čím sa otvárajú dvere do kultúrnej metropoly Írska. Dublin, známy svojou bohatou históriou, pohostinnosťou a brilantnou hudobnou scénou, ponúka cestovateľom mnoho zážitkov.

Navštívte Guinness Storehouse, prejdite sa po rušnej nábrežnej štvrti Temple Bar a ochutnajte tradičné írske jedlá a nápoje v miestnych pohostinstvách.

Metropola piva, whisky a írskej kultúry. Foto: bubo.sk

Nové letové trasy poskytujú cestujúcim široké možnosti na objavovanie a dobrodružstvo. Bez ohľadu na to, či sa vydávate do švajčiarskych Álp, na chorvátske pobrežie alebo do kultúrneho srdca Írska, nové destinácie z Košíc sľubujú nezabudnuteľné zážitky.

Takže neváhajte a vyberte si svoju ďalšiu dovolenku alebo víkendový výlet z ponuky nových letových spojení z Košíc. Objavte svet s letiskom v Košiciach a zažite dobrodružstvá, ktoré si budete pamätať už navždy.