Na Bratislava Open sa predstavia Molčan, Kližan aj Martin, jednotkou bude Cachin

BRATISLAVA – Na tenisovom challengeri Bratislava Open sa 10. až 16. júna predstaví bývalý najlepší slovenský singlista Alex Molčan aj dvaja navrátilci Martin Kližan a Andrej Martin.

Pedro CACHIN Nasadenou jednotkou vo dvojhre bude na antukových dvorcoch Slovana Bratislava Argentínčan Pedro Cachin. Foto: Profimedia.sk

Nasadenou jednotkou vo dvojhre bude na antukových dvorcoch Slovana Bratislava Argentínčan Pedro Cachin, 103. hráč svetového rebríčka ATP, v minulosti bol aj na 48. mieste.

Španiel Albert Ramos-Vinolas bude nasadená dvojka, v máji 2017 bol 17. v singlovom renkingu.

Na zozname hráčov figurujú aj Srb Filip Krajinovič (219.), Česi Vít Kopřiva (127.), Dalibor Svrčina (193.) a Jiří Veselý (238.), Moldavec Radu Albot (139.), Maďar Zsombor Piros (154.), Argentínčan Marco Trungelliti (169.) či Rakúšania Dennis Novak (209.) a Lukas Neumayer (212.).

Nebudú chýbať ani víťaz minuloročného ročníka Ukrajinec Vitalij Sačko a jeho krajan Iľja Marčenko.

Zaujímavosťou acceptance listu je i účasť Taliana Marca Cecchinata, bývalého 16. hráča sveta a semifinalistu dvojhry na grandslamovom Roland Garros z roku 2018.

Z mladých slovenských hráčov si na turnaji zahrajú Lukáš Pokorný či Miloš Karol.

(tasr)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok