V Trenčíne dočasne zatvoria prevádzku pošty

TRENČÍN - Slovenská pošta zatiaľ nechystá trvalé zatvorenie niektorej svojej prevádzky v našom meste. Už onedlho však pristúpi k "letnému opatreniu".

pošta ilustračná FB Pošta V Trenčíne dočasne zatvoria prevádzku pošty. Foto: Slovenská pošta

Ako informovala radnica na svojom webe, pošta upravuje otváracie hodiny alebo dočasne zatvára prevádzky každý rok. Tentoraz sa to bude týkať pošty na Šoltésovej ulici.

„Od 1. júla do 30. septembra 2023 bude dočasne zatvorená Pošta Trenčín 3 na Šoltésovej ulici,“ dodalo mesto.


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac