Korčok sa správa, akoby sa tu zrazu našiel, vyhlásil Pellegrini

Korčok sa správa, akoby sa tu zrazu našiel. Vy ste boli členom vlády a štátnym tajomníkom viac ako ja dokopy v politike, vyjadril sa Peter Pellegrini smerom k Ivanovi Korčokovi s dôvetkom, že nesie zodpovednosť za to, čo sa na Slovensku v tomto období dialo.

„Neprišli ste z vesmíru, nesiete zodpovednosť za to, čo sa dialo za vlády Igora Matoviča, vy o sociálnych veciach radšej nerozprávajte,“ pokračoval šéf Hlasu, na čo reagoval aj nezávislý kandidát na prezidenta Ivan Korčok.

„Akoby ste dnes zostúpili z nebies a nemali ste nič spoločné so Slovenskom, vy nežijete v realite v akej občania Slovenskej republiky. Neutekajte zo zodpovednosti. Viete veľmi dobre, že ste dali sľuby v koalícii, ktoré neviete splniť, dodal Korčok.

(tvmarkíza)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac