Denník N, Sme, Týždeň. Holečková z KDH vyzvala na kúpu prevažne progresívnych médií

438119644_428353919907954_5759191988354196546_n Foto: Facebook

Predsedníčka poslaneckého klubu KDH Martina Holečková v nedeľu na sociálnej sieti Facebook vyzvala k podpore prevažne progresívnych a liberálnych médií. K svojmu apelu priložila fotografiu, na ktorej niektoré z nich drží v ruke.

„Z tlačených médií môžete svojou kúpou podporiť napríklad Sme, Denník N, Hospodárske noviny alebo magazín .týždeň. Z online si môžete kúpiť predplatné napríklad na portáloch Aktuality či Postoj,“ napísala.

„Osobitne chcem oceniť postoj televízie Markíza a zamestnancov RTVS, ktorí jasne ukázali svoju nezávislosť a postavili sa proti zásahom politikov do spravodajstva,“ pokračovala narážajúc na avizované vládne zmeny vo verejnoprávnom telerozhlase.

Holečková sa nazdáva, že nastal čas podporiť médiá, ktoré strážia demokraciu na Slovensku. Zároveň sa poďakovala všetkým údajne nezávislým redakciám, ktoré sa vraj a nenechali zastrašiť útokmi od politikov.

Politička podporila najmä médiá s kladným vzťahom k vykonávaniu potratov, LGBT agende, masovej migrácii či globalizmu napriek tomu, že KDH sa profiluje ako strana postavená najmä na konzervatívnom postoji ku kultúrno-etickým otázkam či národnej suverenite.

(tod)


Ďalšie články