Z diskusného fóra: Každý má svoje Slovensko. To moje mám celkom rád

dominanty bratislavské hradné hlavné nádvorie Kulichova Svätoplukova bronzová socha pamätník monument ve¾komoravské knieža panovník krá¾ Svätopluk slovanské dejiny sochy umelecké diela Socha Svätopluka na Bratislavskom hrade. Foto: Pavol Zachar/TASR

Slová majú moc. Povzbudiť a budovať, ale aj boriť a znechutiť. Našimi slovami máme schopnosť vytvárať atmosféru a je na nás, aká bude. A ako sa nám v nej bude žiť. Na tomto mieste vám netradične prinášame niečo z toho, čo ste napísali vy, čitatelia Štandardu, v diskusiách. 

Viaceré printové médiá v týchto dňoch zablokovali na internete všetky diskusie k článkom, ktoré súviseli s atentátom na premiéra Roberta Fica. Jeden z vás na našom diskusnom fóre napísal, že si niektoré stihol prečítať ešte pred ich zrušením a že sa tam zišiel absolútny morálny a ľudský suterén.

To nás inšpirovalo využiť moc slova opačným smerom. Nie na smrť, ale na život. Priniesť povzbudenie. A tak sme povyberali z vašich komentárov (mimochodom, diskusie sme nemuseli zablokovať) niektoré príspevky, ktoré majú potenciál namiesto morálneho suterénu vytvoriť miesto podpory a nádeje. Potrebujeme to všetci. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými  Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami