Televízne noviny boli v čiernej farbe, ale Markíza nepovolila. Puškárová sa vyjadruje opatrne

Na stranu redaktorov Markízy, ktorí hrozia štrajkovou pohotovosťou pre koniec relácie Na telo a moderátora Michala Kovačiča, sa pridali viaceré mená. Značková tvár televízie Zlatica Puškárová sa po pol roku vráti na obrazovky, ona sama však vlastnú fotku s čiernym oblečením na sociálne siete nepridala. So šéfom Markízy Petrom Gažíkom má podľa svojich slov dobré vzťahy, rebelantka z nej nie je. Do radov televízie by sa podľa informácií Štandardu mohla vrátiť aj známa moderátorka z inej televízie.

IMG4959-e1717081145391 Foto: Michal Kovačič/Instagram

Vo štvrtok uplynulo ultimátum, ktoré dalo vedeniu televízie Markíza vyše 120 zamestnancov. Tí od pondelka žiadali, aby relácia Na telo pokračovala v slobodnej dramaturgii a s rovnakým moderátorom aj po letnej prestávke.

Keďže zamestnávateľ ich nevypočul, vstúpili od štvrtka do štrajkovej pohotovosti. Od zamestnávateľa požadujú, aby do piatich dní písomne sľúbil, že splní ich požiadavky. Na sociálnej sieti ich zverejnil napríklad samotný Kovačič.

View this post on Instagram

A post shared by Michal Kovačič (@michal__kovacic)


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.