Ako z tvrdého porna. Pride v San Franciscu zahŕňal aj sexuálne praktiky na verejnosti

San Francisco Pride Parade in US - 30 Jun 2024 Účastníci dúhového pochodu v San Franciscu 30. júna 2024. Foto: Profimedia.sk

Dúhový Pride v americkom San Franciscu cez víkend sprevádzali aj scény patriace do kategórie tvrdého porna, napríklad predvádzanie orálneho sexu na verejnosti. Na podujatí sa zároveň vyskytovalo množstvo nudistov, ktorí sa producírovali pred zrakmi detí. Polícia aj prokuratúra z toho žiadne konzekvencie nevyvodzujú, ale naopak, akciu podporujú.

Podstatou pochodov sexuálnych menšín a ich sympatizantov bolo podľa organizátorov naprieč celým svetom dosiahnutie rovnoprávnosti so zvyškom spoločnosti.

Takzvané Dúhové pridy však pokračujú aj v krajinách prevažne západných v ktorých sa tento cieľ naplnil už pred rokmi. A čoraz viac sa menia na prezentáciu samoúčelných obscénností všetkého druhu.

Najčerstvejším príkladom tohto fenoménu je dúhový pochod, ktorý sa počas nedele uskutočnil v San Franciscu, v jednej z najprogresívnejších lokalít v USA. Samotné „oslavy hrdosti“ v meste trvali prakticky celý víkend a uzatvorili takzvaný „mesiac hrdosti,“ ktorý pripadá na jún.

Zatiaľ čo prívetivejšiu tvár tejto akcie zmapovali veľké médiá, sociálne siete už niekoľko hodín zaplavujú dôkazy o odvrátenej stránke osláv z dielne bežných ľudí alebo menších konzervatívnych spravodajcov.

„Bolo to najhoršie, čo som kedy videla,“ o podujatí sa vyjadrila novinárka Savanah Hernandezová. „Som v šoku. Bola som už na množstve Pridov, ale toto som nikdy nezažila“, dodala.

Čitateľov upozorňujeme, že nasledovné opisy a zábery sexuálnych a fetišistických praktík predvádzaných na verejných priestranstvách zo strany niektorých účastníkov nie sú vhodné pre deti a citlivé povahy.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými  Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami