Hlavné mesto čaká horúca jeseň

Nemusíte mať obavy, nebudeme informovať o počasí, hoci prvé dni školského roka naznačujú, že mimoriadne teplé obdobie bude pokračovať aj v septembri. Reč je, samozrejme, o politike.

Matúš Vallo. Foto: TASR/Jaroslav Novák Matúš Vallo. Foto: TASR/Jaroslav Novák

Tak ako aj v Národnej rade začína nová politická sezóna, Bratislavu čaká po letnom uhorkovom období podobný osud. A vyzerá to tak, že aj komunálna jeseň bude v našom hlavnom meste poriadne horúca.

Poslancov bratislavského mestského zastupiteľstva totiž hneď po letnej prestávke privíta prerokovanie upozornenia prokurátora Generálnej prokuratúry SR Petra Mihála. Ten ešte v polovici júla vedeniu hlavného mesta odkázal, že pri zvyšovaní daní z nehnuteľností nebol dodržaný zákon o obecnom zriadení, a vyzval poslancov na nápravu.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.