Drogy v bratislavských kluboch a policajné razie. Šikana či prevencia?

Polícia hovorí o policajných akciách v bratislavských podnikoch aj o konaní zameranom na prevenciu. Potvrdená drogová trestná činnosť a nepriznané tržby sú v nočných kluboch neakceptovateľné.

drogy razia Ilustračná foto. Zdroj Jaroslav Novák/TASR

Uprostred leta sa počas posledného júlového víkendu odohrala v bratislavských uliciach udalosť, ktorá mnohých zaskočila. 27-ročný Nigérijčan počas jednej noci sexuálne obťažoval až dve mladé ženy, pričom pri jednej z nich svoj zvrhlý čin aj dokonal. Podľa zverejnených informácií malo ísť pritom o neplnoleté, iba sedemnásťročné dievča.

Ako vyplýva z uznesenia o vzatí do väzby, svoju druhú obeť, staršiu 20-ročnú ženu, stretol v známom bratislavskom podniku a pozval ju na drink. Po konzumácii nápoja prišlo poškodenej zle a mala výpadky pamäte. Páchateľ ju pravdepodobne omámil a odviedol do neďalekého parku, kde sa rovnako snažil o sexuálne zneužitie. V tomto prípade sa mu však žena ubránila. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.