O troch prasatách na Europe 2

Relácia Tri prasiatka dehumanizuje nešťastných ľudí, z ktorých vytvára sexuálne objekty, a ako bonus k tomu ponúka malým deťom ako na tácke nevhodný erotický obsah. Len málokto sa dokáže znemožniť tak ako rádio Europa 2.

odnozva stiahnuté Reprofoto: Europa 2

Denník Postoj nedávno uverejnil dôležitý text o tom, ako sa k už malým deťom môže dostať nevhodný obsah na internete a to aj cez programy, ktoré sa tvária ako určené pre ich vekovú kategóriu. Ako v článku upozorňuje jeho autorka, na Slovensku je takýmto príkladom relácia Tri prasiatka, ktorú vysiela rádio Europa 2.

Táto relácia sa vám v aplikácii YouTube zjaví po tom, čo si dáte vyhľadať známu slovenskú rozprávku. Namiesto príbehu o prasiatkach, ktoré utekajú pred vlkom, sú tu však deti vystavené zvrátenostiam. A to vďaka trom moderátorom, ktorí si hovoria tri prasiatka a ktorí svojim hosťom kladú nechutné otázky. Deti, ktoré si chcú vypočuť rozprávku, sa tak môžu hneď z názvu jednej z časti dozvedieť, že nejaký muž si dal v nevestinci na hlave vyholiť vagínu a ešte za to zaplatil dvesto eur.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.