Boris Kollár nie je slovenský Trump

Strana Sme rodina vždy žmurkala aj na konzervatívnych voličov. Boris Kollár v tieto dni pripomína, kde sú limity spojenia jeho strany s konzervativizmom.

Viacerí politici si pripomenuli 35. výroèie Svieèkovej manifestácie Boris Kollár reční počas slávnostného verejného zhromaždenia pri príležitosti 35. výročia Sviečkovej manifestácie v Bratislave 25. marca 2023. FOTO TASR - Dano Veselský

Najviac pre spojenie Borisa Kollára a konzervatívcov urobil Milan Krajniak. Stranu Sme rodina nazval stranou polepšených hriešnikov, ktorá vie rokovať a vie sa dohodnúť, vždy sa postaví za rodiny, skrátka, dobrá alternatíva pre konzervatívnych voličov. Na najvypuklejšiu námietku kritikov, ktorá spočíva v nesúlade medzi osobným životom Borisa Kollára a konzervatívnymi hodnotami, odpovedal Krajniak príkladom s Donaldom Trumpom. Ten taktiež nežil mravným životom, no v úrade konzistentne zastával konzervatívne názory.

Takéto štylizovanie strany Sme rodina má od začiatku svoje muchy, no Boris Kollár v týchto dňoch naplno ukazuje jej limity.

https://standard.sk/343766/sme-rodina-nepodpori-obmedzenie-nedelneho-predaja-ani-ziadne-konzervativne-poslanecke-zakony/

Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými  Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami