Seriál Hranica opäť najsledovanejší aj u komerčného diváka 

Seriál Hranica. Zdroj: FB seriálu Seriál Hranica. Zdroj: FB seriálu

Napriek tomu, že išlo o jeden z tých – na divákov skúpejších večerov, konkurenčný boj bol mimoriadne napínavý a o poradí na čele rebríčka sa rozhodovalo až vo finiši v cieľovej rovinke. 

Komediálny seriál Hranica si po kratšej odmlke v pondelok nakoniec opäť vychutnal víťazstvo v oboch kľúčových cieľovkách. V komerčnej cieľovke sa ako najsledovanejší program večera vrátil po dvoch týždňoch s ratingom 3 percentá a podielom na trhu 12,3 percenta. V tesnom závese skončila deviata epizóda seriálu Druhá šanca II. s ratingom 2,9 percenta a podielom na trhu 11,9 percenta. Desiata časť reprízovanej Druhej šance II. si s ratingom 2,1 percenta a podielom 12,2 percenta pripísala tesnú tretiu priečku, keď o tisíc divákov predbehla konkurenčné Inkognito, ktoré dosiahlo takisto rating 2,1 percenta a podiel na trhu 10,9 percenta. 

V univerzálnej cieľovke si seriál Hranica s 214-tisíc divákmi pripísal ďalší jednoznačný triumf. Tentoraz si seriál TV JOJ pozrelo 214-tisíc divákov. O ďalšie pozície sa podelili markizácka Druhá šanca II. so 172-tisíc divákmi a Inkognito, ktoré si na Jojke pozrelo 163-tisíc divákov.


Ďalšie články