Televízny večer patril Spartaku Trnava na Športe a krimiseriálom na Markíze 

FC Spartak Trnava - Lech Poznaň. Zdroj:TASR foto Lukáš Grinaj FC Spartak Trnava - Lech Poznaň. Zdroj:TASR foto Lukáš Grinaj

Druhý polčas odvetného zápasu 3. predkola Európskej konferenčnej ligy, v ktorom Spartak Trnava dvomi gólmi rozhodol o víťazstve 3:1 nad Lechom Poznaň a zároveň aj o postupe do play-off, bol najsledovanejším programom štvrtkového večera u komerčného, ako aj univerzálneho diváka.  

V komerčnej cieľovke si druhý polčas zápasu FC Spartak Trnava – Lech Poznaň pripísal s ratingom 4,7 percenta a podielom na trhu 19,1 percenta status najsledovanejšieho programu večera ako aj celého dňa. Krimiseriál Policie Modrava IV. sa s ratingom 3,8 percenta a podielom na trhu 19,2 percenta ocitol na druhej priečke, keď sa mu podarilo predstihnúť tentoraz futbalom oslabený seriál Špecialisti V., ktorý končil s ratingom 3,4 percenta a podielom na trhu 13,7 percenta.   

V univerzálnej cieľovej skupine sa poradie na prvých troch priečkach nemenilo. Najviac divákov prilákal druhý polčas zápasu FC Spartak Trnava – Lech Poznaň, ktorý na Športe videlo 268-tisíc divákov. V tesnom závese nasledoval krimiseriál Policie Modrava IV., ktorý na Markíze sledovalo 263-tisíc divákov a trojkou večera boli markizácki Špecialisti V. s 236-tisíc divákmi. Dôvod na spokojnosť má po štvrtku aj spravodajská televízia TA3, ktorá si s celodenným podielom 4,1 percenta v cieľovke 12+ pripísala druhý najlepší tohoročný výsledok.  


Ďalšie články