Štandard hľadá šikovných ľudí na nové pracovné miesta

IMG_6981 Štandard. Foto: archív

Potrebujeme opäť posilniť naše rady, vypisujeme preto konkurz na nové pracovné miesta.

Je to len pár mesiacov, čo sme písali o nových pozíciách v Štandarde a opäť potrebujeme posilniť naše rady. Rastieme a aby sme mohli byť lepší, potrebujeme prijať ďalších ľudí.

Už čoskoro plánujeme výrazne posilniť naše spravodajstvo, konkrétne plány ešte neprezradím, ale hľadáme posily na miesta:

Spravodajca

Naším cieľom je prinášať rýchle a plnohodnotné spravodajstvo, preto ak máte záujem písať poctivú spravodajskú žurnalistiku, ktorou chceme vyvážiť progresívny aktivizmus, napíšte nám. Skúsenosť sa cení, ale zdravý rozum ešte viac. Ide o poctivé spravodajstvo.

Potrebujeme tiež posilniť naše organizačné a výkonné rady, hľadáme posilu na miesto, ktorému sa v manažérskom slangu hovorí

Operations

Po slovensky ide o posilu do výkonného tímu, ktorá bude schopná komunikovať s ľuďmi, kontrolovať a riadiť procesy, dozerať a vyhodnocovať projekty, aby sme boli ešte efektívnejší a lepší. Človek do výkonu, ktorý však rozumie našim hodnotám a misii, ktorú Štandard má.

Ak máte záujem o niektorú z týchto pozícií, pošlite nám, prosím, váš životopis a krátky motivačný text, prečo by ste to chceli byť práve vy, všetko zašlite na email [email protected].

Dovidenia a tešíme sa na nových kolegov!


Ďalšie články