Dunaj, k vašim službám III. aj Nemocnica sa stále len rozbiehajú

Snímka zo seriálu Dunaj, k vašim službám. Foto: FB/Dunaj k vašim službám - TV Markíza Snímka zo seriálu Dunaj, k vašim službám. Foto: FB/Dunaj k vašim službám - TV Markíza

V utorok večer pokračovali komerčné televízie v súboji premiér vlajkových formátov. Pozíciu najsledovanejšieho večerného programu má zatiaľ v oboch kľúčových cieľovkách pevne v rukách seriál Dunaj, k vašim službám III.

V komerčnej cieľovke si tretia časť seriálu Dunaj, k vašim službám III. pripísala s ratingom 7 percent a podielom na trhu 23,2 percenta augustové maximum a ďalší triumf večera. Seriál Nemocnica dosiahol rating 5,3 percenta a podiel na trhu 17,7 percenta a ako dvojka večera predviedol takisto najlepší letný výsledok.

Seriál Tomáš a Diana síce s ratingom 2,9 percenta a podielom na trhu 12,8 percenta veľmi neohúril, stačilo mu to však na tretiu priečku, ako aj na český seriál Špecialisti V., ktorý uzatváral večer s ratingom 2,7 percenta a podielom na trhu 12,8 percenta.

Dunaj, k vašim službám III. si aj v univerzálnej cieľovke vychutnal status najsledovanejšieho programu večera. Obľúbený seriál tentoraz na Markíze sledovalo 414-tisíc divákov. Nasledovala jojkárska Nemocnica s 330-tisíc divákmi a Špecialisti V., ktorých na Markíze videlo 178-tisíc divákov.


Ďalšie články