Štandard otvára dve nové regionálne redakcie. Štartujeme v Bratislave a Banskej Bystrici

IMG_6981 Štandard. Foto: archív

Od dnešného dňa bude Štandard ponúkať ďalšie dve regionálne vydania, spolu tak pokrývame už šesť slovenských regiónov.

Bratislava nie je jednofarebne progresívna. A ak si to niekto myslí alebo želá, cítime povinnosť to vyvážiť. Treba si všímať veci, ktoré progresívne médiá svojim politikom odpúšťajú alebo ich vedome prehliadajú, a treba ukázať aj to, čo všetko sa deje v neprogresívnej časti spektra. Bratislava to potrebuje.

Preto sa teším, že môžem spolu s kolegami ohlásiť, že vznikol Bratislavský Štandard. Oddnes ho môžete čítať na tejto stránke.

A nielen to. Po Trenčíne, Žiline, Košiciach a Prešove otvárame aj redakciu v ďalšom kraji – v Banskej Bystrici. Dnes teda vzniká aj Štandard v Banskej Bystrici.

V slovenskej krajine sa toho deje viac, ako si všímajú bratislavské médiá. Preto mám radosť, že budeme konečne aj v Banskej Bystrici.

Budeme radi, keď naše regionálne vydania prijmete za svoj zdroj informácií a keď nám pomôžete svojimi podnetmi a tipmi Štandard aj tvoriť.

Ak spoločne veríme tomu, že v slovenskom mediálnom svete je veľká nerovnováha a novinári myslia a volia radikálne inak, ako slovenskí voliči, vyvážiť sa to dá iba tým, že väčší hlas získa práve to, čo sa deje blízko vás. Platí to pre každý kraj vrátane Bratislavy.

Budem preto rád, ak privítate spolu s nami dva nové Štandardy a stanete sa ich čitateľmi.

V blízkej budúcnosti nás čaká ďalšia etapa a regionálny a celoslovenský obsah začneme viac prepájať, najmä prostredníctvom spravodajstva. Už teraz na tom pracujeme, aby to bolo čo najlepšie.

A to nie sú ani zďaleka všetky novinky, ktoré ešte v septembri predstavíme.

Patrí sa dodať ešte niečo: Ak ste doteraz váhali, neodkladajte to a kúpte si predplatné Štandardu ešte dnes. Budete spolu s nami súčasťou rastúceho príbehu, ktorý chce vyvážiť veľkú nerovnováhu medzi konzervatívnejším Slovenskom a progresívnymi médiami. O zložení parlamentu sa síce rozhodne na konci septembra, ale o podobe a vplyve médií sa rozhoduje už dnes.


Ďalšie články