Päť zlepšení na Štandarde pre starých aj nových predplatiteľov

IMG_6987 Štandard. Foto: archív

September považujeme v Štandarde za mesiac dobrých správ.

Pripravili sme niekoľko zlepšení, ktoré zľahčia čítanie našich článkov a – pevne verím – zároveň rozšíria našu komunitu.

Oddnes sa bude dať prihlásiť už iba prostredníctvom e-mailu. Heslo už nebudete potrebovať, bude stačiť váš e-mail a my s vami zároveň zlepšujeme osobnú komunikáciu mailom. Štandard bude bez hesla.

Zároveň sme pripravili niečo, čím chceme osloviť nových čitateľov a potenciálne aj predplatiteľov. Každý, kto sa zaregistruje na stránke Štandardu, získa tri články mesačne zadarmo. Nič iné netreba, okrem toho, že ak vám tie tri nebudú časom stačiť, môžete si nás predplatiť.

Aj tu máme ponuku, ktorá sa bude ťažko odmietať.

Každý nový predplatiteľ bude môcť prvé štyri týždne čítať Štandard zadarmo. Platiť začnete až potom, za štyri týždne zistíte, čo kupujete a rozhodnete sa. Veríme, že je to aj pre váhavé povahy férová a zaujímavá ponuka. Vyskúšajte.

Nuž a snažíme sa kultivovať aj náš diskusný priestor. Diskusie budú v celej šírke dostupné iba našim predplatiteľom, respektíve tým z vás, ktorí budú čítať článok zadarmo, pre všetkých ostatných bude prístupná iba časť. Zapojiť sa do diskusie môžu naďalej iba naši predplatitelia.

Nezaťažovali sme vás tým, ale v celej predvolebnej kampani sme odmietli každú politickú reklamu. Chceme tým zdôrazniť, že nie sme napojení na žiadnu stranu a žiadnej strane ani nemienime byť zaviazaní. Hoci na kampani médiá ryžujú od strán slušné peniaze. Štandard je iný.

Jedna zmena sa však predsa len udeje, priestor na domovskej stránke budeme viac využívať na reklamu na naše vlastné produkty a služby. Bude sa však zobrazovať iba tým z vás, ktorí nás nemajú predplatených. Predplatitelia budú mať naďalej pred očami iba čistú stránku, bez bzučiacich a piskľavých reklám. Ide nám predsa o obsah.

Milí čitatelia a priaznivci, veríme, že vás zmeny potešia. Ďalšie pozitívne novinky prinesieme už o pár dní. A je sa na čo tešiť!


Ďalšie články