Nový rekreačný rezort v regióne. Turistov priláka na vodnú zábavu či wellness

DOLNÝ KUBÍN – Približne 2 kilometre od mesta vzniká veľký rekreačný investičný projekt. Návštevníkov chcú nalákať na wellness, aquapark a pobyt v prírode.

molo_fin Pripravovaný projekt láka investorov na širokú škálu atrakcií. Foto: tiliaresort.sk

V rezorte bude k dispozícii až 72 moderných apartmánov troch typov, priamo prepojených s prírodným jazerom. To má rozlohu takmer 13 000 m². Pre návštevníkov bude zároveň prístupný aj celoročný aquapark s termálnou vodou a wellness centrom.

Plánovaná finálna podoba rezortu s jazerom. Foto: tiliaresort.sk

Investorov má prilákať turistický potenciál Oravy a rozvoj cestovného ruchu v regióne. Prínosom je aj spomínané priezračné jazero a dostupnosť služieb.

V rezorte sa budú nachádzať aj reštaurácie či bary, atrakciou má byť aj vodný bar postavený v jazere. Počas letnej sezóny sľubujú majitelia rôzne vymoženosti, ako napríklad prekážkovú dráhu, vodnú trampolínu, paddleboarding či tobogány. V blízkosti rezortu sa má v budúcnosti ocitnúť aj golfové ihrisko.

Dátum dokončenia ešte verejne prístupný nie je, avšak ceny dvojizbových, moderne zariadených apartmánov údajne začínajú na úrovni 153 000 eur.


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok