Zápas, ktorý presahuje hranice futbalu. Slovensko zabojuje o prvé miesto tabuľky proti Portugalsku

V piatok čaká Slovensko veľký futbalový večer. V Bratislave na Národnom futbalovom štadióne sa uskutoční dôležitý zápas kvalifikácie budúcoročných majstrovstiev Európy, naši reprezentanti si v priamom súboj o priebežné čelo tabuľky J-skupiny zmerajú sily s Portugalskom. Stretnutie však presahuje hranice futbalu či športu. Azda niet človeka, ktorý by nepoznal kapitána nášho najbližšieho súpera – jedného z najlepších športovcov všetkých čias Cristiana Ronalda.

Tréning Portugalska pred zápasom kvalifikácie ME 2024 proti Slovensku Cristiano Ronaldo na tréningu pre zápasom Slovensko - Portugalsko. Foto: Martin Baumann/TASR

Toto tvrdenie potvrdzujú aj obrázky z bratislavského letiska, prípadne z jedného z luxusných hotelov v našom hlavnom meste, kde je portugalská reprezentácia ubytovaná. Na oboch miestach sa vo štvrtok nachádzalo množstvo fanúšikov, ktorí sa chceli dostať čo najbližšie k päťnásobnému víťazovi Zlatej lopty, v ideálnom prípade sa s ním odfotiť, či získať autogram. Aj vyhlásené „rockové hviezdy“ by mohli niekdajšiemu hráčovi Sportingu Lisabon, Manchestru United, Realu Madrid a Juventusu Turín závidieť.

V kuloároch sa špekulovalo, že 38-ročný legendárny futbalista so všetkými „vypiekol“ a na Slovensko pricestoval tajne v jednodňovom predstihu. Tieto chýry sa však ukázali ako nepravdivé a Cristiano Ronaldo vystúpil z lietadla, ktoré vo štvrtok doletelo do Bratislavy s miernym oneskorením, spolu so spoluhráčmi.  


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.