Hrôzostrašný nález v blízkosti Oravskej priehrady: Našli muža zabaleného v igelite

TRSTENÁ/ÚSTIE NAD PRIEHRADOU – Policajtom sa naskytol desivý pohľad, keď našli telo mŕtveho neznámeho muža, ktorý bol zabalený pravdepodobne v igelite. Okolnosti prípadu sú pre miestnych záhadou, polícia sa prípadu intenzívne venuje.

Prístav a výhľad na Oravskú priehradu Oravská priehrada. V jej blízkosti našli telo zabalené v igelite. Foto: Daniel Stehlík/Tasr

Telo našli v lese neďaleko Oravskej priehrady. Podľa našich informácií bolo zabalené do igelitu a malo na sebe viditeľné známky násilia. Polícia zatiaľ nezverejnila žiadne ďalšie informácie o identite obete ani o okolnostiach smrti.

„Policajný vyšetrovateľ vykonáva všetky potrebné úkony, aby objasnil všetky okolnosti prípadu,“ uviedol pre Žilinský Štandard zdroj z polície.

Telo podľa našich informácií previezli na pitvu. Výsledky pitvy by mali pomôcť polícii objasniť okolnosti smrti. Polícia zatiaľ oficiálne nepotvrdila, či ide o vraždu a ani neidentifikovala obeť.

Podľa niektorých obyvateľov Námestova by telo mohlo patriť mladému mužovi. „Išlo o muža, ktorý nemal dobrú povesť v okolí. Zrejme sa ho chcel niekto zbaviť,“ uviedol obyvateľ Námestova.

Čakáme na ďalšie informácie od polície. O prípade vás budeme informovať. Viete viac? Máte o prípade informácie, alebo nejaké vedomosti? Napíšte nám na FB, alebo na email: [email protected].