VIDEO: Dvojica sa pokúšala dostať do zaparkovaných áut

DOLNÝ KUBÍN – Na parkovisku pred predajňou Kaufland v Dolnom Kubíne zachytil mladý muž drzých zlodejov skúšajúcich šťastie za bieleho dňa. Podľa dostupných správ išlo o dvoch zlodejov, ktorí si na parkovisku vytipovali autá a následne sa do nich snažili dostať.

380218230_243832194844984_5304172911766377811_n (1) Zlodej sa do auta dostal, celý čin zachytil mladý muž na videu. Foto: Facebook

„Boli to cudzinci, nerozumel som im,“ vyjadril sa na sociálnej sieti muž, ktorý zlodejov natočil. Na záberoch jasne vidieť muža v čiernej veste, ako sa vzápätí po kontrole bezprostredného okolia dostáva do zaparkovanej bielej dodávky. Vonku svieti slnko a okolo zlodeja prechádza niekoľko ľudí.

Zlodej sa obzerá, následne sa do auta dostane. Video: Facebook

Niektorí ľudia v komentári však autora videa odsudzujú. Podľa nich mal okamžite privolať policajnú hliadku. Iní zas skritizovali, že na žiadnom zo záberov nie je zlodejovi vidieť tvár. Najväčšiu kritiku však mladý muž zožal za to, že nechal páchateľov z miesta činu ujsť. „Zlodeji ušli. Čakám na majiteľa vozidla,“ dodal v komentároch pod videom.

Zlodej v čiernych nohaviciach a čiernej veste mal mať údajne komplica. Video: Facebook

Autora videí sme oslovili, zaujímalo nás, či materiály predloží na políciu a tiež to, čo a v akej hodnote bolo z auta ukradnuté. Autor však zatiaľ nereagoval na správy. V prípade nových zistení vás budeme o situácii informovať.