Vodičom dochádza trpezlivosť. Semafory boli otočené naopak, tvorili sa dlhé kolóny

PÁRNICA – Vodiči na sociálnych sieťach zverejňovali nahnevané statusy, v ktorých upozorňovali ostatných na zápchy v Párnici v oboch smeroch. Za zdržanie môžu práce na ceste a obrátený semafor.

383202329_10219781081672488_4166707254954202680_n Namiesto červenej je zelená, namiesto zelenej je červená. Foto: Facebook

V obci frézujú vozovku, čo spôsobuje zdržanie v oboch smeroch. Tragikomický záber sa podarilo Žilinskému Štandardu získať od nahnevaného vodiča, ktorý na mieste odfotil aj semafor. Ten bol otočený naopak, pričom zelená farba bola na pozícii červenej, čo mnohých vodičov zmiatlo.

O vyjadrenie sme požiadali aj starostu obce Jána Hančiaka. „Na ceste prebieha frézovanie, zodpovedná za prácu aj dopravné značenie je spoločnosť Strabag. Momentálne nie som na mieste, o zdržaniach viem, o obrátenom semafore však nie,“ vyjadril sa starosta.

Niektorí vodiči avizovali aj takmer hodinové zápchy a odporúčali ostatným, aby si cestu radšej predlžili cez Ružomberok. Iní sa v komentároch vyjadrili, že na tomto dopravnom úseku v Párnici zavládol totálny chaos. Situáciu monitorujeme a o nových skutočnostiach budeme informovať.