Dvojica sa pred spravodlivosťou neskryje. Polícia je im na stope

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Polícia uverejnila fotografie muža a ženy. Tí sa údajne vlámali do auta a neskôr dokonca platili ukradnutou kartou. Pri tom všetkom ich však nahrala kamera. Polícia prípad vyšetruje, k jeho odhaleniu nemá ďaleko.

primátor Dvojica drzo zaplatila nákup ukradnutou kartou. Foto: Polícia - Žilinský kraj

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Liptovský Mikuláš vykonáva vyšetrovanie v trestných veciach krádeže, poškodzovania cudzej veci, neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku,“ vyjadrili sa príslušníci Policajného zboru.

Plešatý muž na fotografii je hľadaný, spoločne aj s ženou v tmavej mikine. Polícia prosí verejnosť o pomoc pri ich identifikácii. Ak máte akékoľvek informácie o týchto osobách, obráťte sa na číslo polície 158.

Dôležité je tiež nezabudnúť, že cenné predmety ako peňaženky, kabelky, notebooky či mobily by nemali byť v zaparkovanom aute odložené len tak voľne na sedadle. Už dávnejšie sme totižto informovali o prípade, kedy si muž v Dolnom Kubíne vytipoval zaparkovanú dodávku a ukradol z nej finančnú čiastku. Veci je najlepšie zobrať si so sebou, prípadne ich aspoň skryť z viditeľných miest.