Košický magistrát skrášlil miesto prvého kontaktu

KOŠICE – Na košickom magistráte otvorili v pondelok kanceláriu prvého kontaktu, klientom sa predstaví vo vynovenom šate. Budú si tu môcť pripojiť aj notebook.

391745671_734813922023684_4593125722242928768_n

Vynovená Kancelária prvého kontaktu začala na magistráte Košíc opätovne fungovať v prvý pracovný deň nového týždňa. Ako mesto informuje na sociálnej sieti, stavebné úpravy pre zlepšenie pohodlia návštevníkov stáli vyše 55 000 eur a boli financované z rozpočtu mesta.

V zrekonštruovanej KPK na prízemí magistrátu na Triede SNP 48 sa nachádza celkovo 14 pracovísk na vybavovanie podnetov a úradných záležitostí občanov, ako sú napríklad osvedčovanie dokumentov, miestne dane, komunálny odpad, parkovanie a pokladňa.

„Po rekonštrukcii sa získala aj väčšia variabilita priestorov. Znamená to, že počet kontaktných miest pre občanov sa podľa potreby môže zvyšovať alebo znižovať. Okrem toho pribudli aj nové vybavenie a priestory na sedenie. Novinkou sú zasadačky, ktoré si občania na stretnutia so zamestnancami magistrátu budú môcť on-line rezervovať v kalendári a kde budú mať možnosť pripojiť aj svoj notebook,“ priblížilo mesto.

V KPK sú inštalované infotabule s elektronickým vyvolávacím systémom, platobný kiosk, elektronická úradná tabuľa i kamerový bezpečnostný systém. Samozrejmosťou je tiež wi-fi pripojenie – uviedli Košice na svojom facebookovom profile.

Foto: FB Košice


Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok