FOTO: Veľký brat ich sledoval. Nie som tam, ale vidím vás

DOLNÝ KUBÍN – Dvaja (ne)rozvážni mladíci sa v pondelok 5. novembra pokúsili vlámať do súkromnej hospodárskej haly. Takýchto myšlienok ich zbavila až ceduľka, ktorá upozorňovala na rozmiestnený kamerový systém v areáli. Muži preto odišli.

kamera-na-dom-s-nocnym-videnim

Nepríjemnú skúsenosť mal majiteľ areálu v pondelok o 5:00, kedy kamerový systém spomínaných mladíkov zachytil. Prechádzali sa okolo haly s poľnohospodárskymi strojmi a hľadali najľahšiu cestu dnu. Až keď uvideli ceduľku, uvedomili si, že z toho môžu byť problémy a z miesta odišli. Záznamy z kamier sa však dostali na sociálne siete.

Majiteľ pozemku vďaka kamerám pozná nie len tváre neúspešných zlodejov, ale aj poznávaciu značku ich auta. Celá situácia sa odohrala v mestskej časti Záskalie, kde k spomínanej hale vedie iba jediná cesta.

Jediné, čo sa zlodejom podarilo získať, je fotografia na sociálnych sieťach. Foto: Facebook

„To, že tam nie som, neznamená, že nevidím, čo sa tam deje a cesta zo Záskalia je len jedna! Vozidlo tmavomodrý Passat combi so značkami DK…AS o tebe píšem, keďže cez deň ste si to znova prišli obzrieť,“ varuje oboch majiteľ pozemku cez príspevok na svojom Facebooku.