Tajomný bandita na kolobežke poriadne potrápil policajtov

ŽILINA – Policajti sa musia potýkať s rôznymi časťami ľudskej psyché. Od krutých a neľútostných vrážd až po drobné krádeže z núdze. Prípad metskej polície zo Žiliny vzbudzuje strach aj pobavenie. V meste vyčíňal neznámy gauner na elektrickom tátošovi.

402544104_349160167624724_3847905208116268835_n Muž zapálil veľkokapacitný kontajner, ktorý poškodil viacero áut. Foto: mestská polícia ZA

Mestská polícia sa počas víkendu 11. a 12. novembra poriadne potrápila. Miestni jej pripravili 376 priestupkov, ktorými sa musela zapodievať. Okrem fajčenia na zastávkach či rušenia nočného kľudu však zažili aj skutočný adrenalín.

V skorých ranných hodinách sa totižto muž zamaskovaný šatkou rozhodol zapáliť miestny veľkokapacitný kontajner. Či ho k tomu viedla nešťastná láska alebo len túžba pomstiť sa verejným službám, nevedno. Po čine však nastúpil na elektrickú kolobežku a vydal sa preč. Mužom zákona utekal uličkami, ďaleko ale nezašiel a mestská polícia ho napokon odovzdala štátnej polícii.

Oheň z kontajnera prešiel aj na okolostojace vozidlá, ktoré po incidente ostali poškodené. Mladý muž má tak na tričku poškodenie cudzej veci a výtržníctvo. Z prípadu vyplýva, že vandalizmus sa nevypláca, a že mestskú políciu nie je radno podceňovať.